Pyöräilytarvikkeet

Laadukkaat pyöräilytarvikkeet helpottavat päivittäistä pyöräilyä

Olipa polkupyöräsi uusi tai vanha voit aina varustella sen uusilla tarvikkeilla, jotka helpottavat pyöräilyä tai tuovat lisää turvallisuutta. Tavarankuljetusta varten voit hankkia tukevan etukorin, tilavat sivulaukut tai pikakiinnityksellä toimivan takakorin, joka asennetaan tavaratelineelle. Lastenkuljetusta helpottaa Polisport-lastenkuljetusistuimet tai XLC-lastenkuljetuskärryt. Polkupyörärenkaiden ilmanpaineen tarkistaminen on yhtä tärkeää kuin autonrenkaiden. Kun polkupyörän renkaissa on riittävästi ilmaa, rullaavat ne kevyesti oli kyse sitten nasta- tai pistosuojatuista renkaista. Jalkapumppu helpottaa ilman lisäämistä renkaisiin ja minipumppu on hyvä ottaa mukaan pyöräretkille. Ajomukavuutta voi parantaa vaihtamalla polkupyörän istuimen käyttötarkoitukseen sopivalla mallilla. Kapea istuin pitkille matkoille, leveämpää voi käyttää lyhyillä matkoilla ja sähköpyöriin voi vaihtaa uuden Selle Royal eZone-istuimen, joka on nimenomaan suunniteltu sähköpyöräilyyn. Polkupyörän lukitsemiseen suosittelemme Axan tai OnGuardin ketju- tai U-lukkoja, jotka ennaltaehkäisevät pyörien varkauksia. Pyöräilykärpäsen puraistua, alkaa myös sen tulokset kiinnostamaan, ja niitä voi kätevästi seurata Sigma tai Cateye-polkupyörän ajotietokoneilla. Saat kaupunki-, maasto-, maantie- tai sähköpyörästäsi monikäyttöisemmän varustelemalla sen käyttötarkoitukseen sopivilla tarvikkeilla. Laajasta tarvikevalikoimastamme löydät myös polkupyörän varaosia kuten Shimano, XLC ja Bike Attitude sekä Weldtide-voitelu -ja puhdistusaineita. Mitä puhtaampana pyöräsi pidät, sitä pidempää se kestää.

Schwalbe-polkupyörän renkaat

Schwalbe on saksalainen polkupyörärenkaiden valmistaja, joka tunnetaan erinomaisesta laadustaan. Renkaiden maine on kiirinyt maailmanlaajuiseen menestykseen käyttäjien positiivisen käyttökokemuksen tuloksena. Schwalbe-rengasvalikoimasta pyöräilijä voi valita sopivat renkaat esim. kaupunkiajoon, retkikäyttöön, sähköpyöriin, maastopyöriin tai maantiepyöriin. Schwalbe on huomioinut renkaiden suunnittelussa käyttäjien tarpeet. Kaikki Schwalbe-renkaat ovat pistosuojattuja, ja sen taso vaihtelee renkaissa käyttötarkoituksen mukaan. Pitosuojauksen tasot ovat 2-6. Taso kaksi tarkoittaa, että renkaassa on kevyt pistosuojaus, ja taso kuudessa paras pistosuojaus, joka on 5 mm paksu. Kun renkaiden ilmanpaine on oikea, toimii pistosuojaus parhaiten. Talvipyöräilijälle Schwalbe on valmistanut nastarenkaita eri tasoisilla nastoituksilla ja renkaan pintakuvioinnilla. Nastarengasmalleja ovat mm. Schwalbe Marathon Winter-, Winter- ja Ice Piker. Schwalbe-renkaita tuo maahan Tunturi-Hellberg Oy Ltd, ja niitä on saatavilla jälleenmyyjiltämme ympäri Suomea.

Lataa Schwalben esite tästä.

XLC Duo -lastenkuljetuskärry

XLC Duo -lastenkuljetuskärry sopii niin pyörä-, kävely- tai juoksulenkeille. Vetoaisalla kärryn saa helposti asennettua polkupyörään. Vaihtamalla vetoaisan tilalle 7-tuumaisen etupyörän, voi kärryä myös työntää. Työntöaisa on helposti säädettävissä 95 cm ja 107 cm korkeudelle. XLC Duo- lastenkuljetuskärrystä löytyy tilaa kahdelle lapselle ja se on varustettu 5-pisteturvavöillä. Lisäksi kärryssä on tilava tavaratila istuimen takana. Kärryn kyydissä lasten matka taittuu mukavasti maisemia katsellessa. Jos huono sää yllättää, suojaa kuomu sateelta ja tuulelta. Täysin kattava sadesuoja ja 16-tuumainen etupyörä on saatavilla lisävarusteena. Kärryn mitat ovat: p. 106 cm, l. 84 cm, k. 81cm. Max. kantavuus 45 kg. Kokoontaitettuna kärryn mitat ovat: p. 109 cm, l. 84 cm, k. 26 cm. Paino on 15 kg. Hinta: 699 €.

SKS polkupyörän tarvikkeet

SKS on saksalainen polkupyörätarvikkeiden valmistaja. SKS:n tarvikkeita kehitetään omien tuotekehitysosastojen kanssa vuosien kokemuksella, luovuudella ja testauksella. SKS:n pyöräilytarvikkeita on palkittu RED DOT ja EUROBIKE Awards -palkinnoilla. SKS tarvikevalikoimasta löytyy mm. pumput, pyörälaukut, juomapullot ja telineet, lokasuojat ja pyöräilyasut. Tunnetuimpia pyöräilytarvikkeita ovat jalkapumput, joilla saat pumpattua ilmaa renkaisiin vaivattomasti ja nopeasti. SKS Airkompressor 12.0 -jalkapumpussa on iso ja selkeä painemittari ja se sopii kaikkiin venttiilimalleihin. Pumpussa on teräsrunko ja se on 730 mm pitkä, 12 bar. Hinta: 39 €.

Pyöräilytarvikkeiden kuvasto

Tunturi-Hellberg Oy Ltd tuo maahan laajan valikoiman pyöräilytarvikkeita ja varaosia. Valikoimistamme löydät noin 35 tarvikemerkkiä ja tuhansia tuotteita aina polkupyörän renkaista ajotietokoneisiin sekä polkupyörän varaosiin, ajovarusteisiin ja työkaluihin. Edustamiamme tarvikemerkkejä ovat mm. XLC- ja SKS-pyöräilytarvikkeet, Schwalbe-, Mitas- ja Kenda-polkupyörän renkaat, Axa/Basta-, Magnum- ja OnGuard-lukot, DT Swiss -polkupyörän vanteet, navat ja pinnat. CatEye- ja Sigma-ajotietokoneet, Hermans-kädensijat, Selle Royal-pyörän istuimet, PoliSport-lastenkuljetusistuimet, Shimano-varaosat sekä Weldtite-pyörän voitelu- ja puhdistusaineet.

Lataa itsellesi pyöräilytarvikkeiden ja varaosien uusi kuvasto.

Tarvikkeita on saatavilla jälleenmyyjiltämme.