Ota Valtteri Bottaksen haaste vastaan!

Valtteri Bottas Duathlon powered by Tunturi järjestetään Liikuntakeskus Pajulahden maisemissa sunnuntaina 20.8.2017.

Valtterin omassa urheilutapahtumassa lajina on maastoduathlon, jossa kisataan kahdessa lajissa, maastojuoksussa ja maastopyöräilyssä. Miesten ja naisten sarjojen lisäksi kisaan voi osallistua perheenä. Miehillä ja naisilla matkana on 5 km:n juoksu, 20 km:n pyöräily ja 3 km:n juoksu. Perhesarjan voi suorittaa 2–3 henkilön joukkueena, josta yhden jäsenen on oltava 16-vuotias tai alle. Perhesarjan juoksu- ja pyöräilyosuudet ovat lyhyemmät kuin naisten tai miesten sarjoissa.

”Jo parin vuoden ajan olen miettinyt omaa urheilutapahtumaa. Oma elämäntyylini on urheilullinen, ja olen iso urheilufani. Lajiksi valikoitui maastoduathlon ja kisapaikaksi halusin ehdottomasti kotipaikkani Nastolan. Tavoitteena on tehdä mukava tapahtuma, jossa on rento meininki – kunnon kilpailuhenkeä unohtamatta. Olisi mahtavaa, jos formulafanit ja jengi tulisivat sekä Suomesta että ulkomailta katsomaan, mistä olen lähtöisin. Urheilu on niin hieno juttu, joten toivon, että tämäkin kilpailu kannustaa ihmisiä liikkumaan enemmän. Kisapäivää voi tulla seuraamaan koko perheen voimin.” – Valtteri Bottas

Tapahtumarikkaan kisan seuraamisen lisäksi katsojille on tarjolla hauskaa oheistoimintaa. Tunturi on tapahtuman pääyhteistyökumppani ja järjestämme tapahtumapäivänä Tunturi-sähköpyörien koeajotilaisuuden. Samalla pääset testaamaan myös maahantuomiamme Ghost- ja Lapierre-sähköpyöriä. Tapahtuman muut yhteistyökumppanit pitävät huolen siitä, että koko perheelle riittää tekemistä ja kokemista koko päiväksi. Lisäksi esittelemme tapahtuman virallisen ValtteriBottasDuathlon – Tunturi-maastopyörän, jota on valmistettu vain 75 kpl. Naisten ja miesten sarjojen osallistujien kesken arvotaan kaksi kyseistä uutuuspyörää, yksi pyörä per sarja.

Tule mukaan joko kisailemaan tai nauttimaan tapahtumarikkaasta ja rennosta urheilutapahtumasta!

Valtteri Bottas Duathlon powered by Tunturi 20.8.2017 Liikuntakeskus Pajulahti, Nastola.

http://www.valtteribottasduathlon.com/

 

ValtteriBottasDuathlon
Tunturi-maastopyörä

Haasta itsesi pyöräilemään enemmän! ValtteriBottasDuathlon – Tunturi-maastopyörä on Valtteri Bottas Duathlon powered by Tunturi -tapahtuman maastopyörä, jota on valmistettu rajoitettu erä. ValtteriBottasDuathlon – Tunturi-maastopyörä on jäykkäperäinen 29-tuuman renkailla varustettu maastopyörä ja se on omiaan metsäpoluilla. Pyörän laadukkaat komponentit antavat suorituskykyä ajoosi. Pyörässä on alumiinirunko, 30-vaihteinen Shimano XT/Deore -voimansiirto sekä tehokkaat Shimano-hydrauliset levyjarrut. SunTour-joustohaarukka 100 mm joustolla tasoittaa menoasi epätasaisella alustalla ja sen voi lukita tarvittaessa ohjaustangon lukitusvivusta. 29-tuuman renkaat rullaavat kevyesti esteiden yli niin maastossa kuin urbaanissa ympäristössä.