Käyttöehdot

Käyttämällä Tunturin internet-sivuja www.tunturi.fi sitoudut käyttäjänä noudattamaan seuraavia käyttöehtoja.

Nämä internet-sivut on suojattu tekijänoikeuslain mukaisesti, ja kaikki oikeudet sivustoon ja sen sisältöön kuuluvat Tunturi-Hellberg Oy Ltd:lle. Sivujen sisällön tai sen osan jäljentäminen, jakelu tai kaupallinen hyödyntäminen ilman Tunturi-Hellbergin kirjallista lupaa on kielletty.

Internet-sivujen sisältö toimitetaan sellaisenaan kuin se on. Tunturi-Hellberg ei anna minkäänlaisia takuita sisällön oikeellisuudesta tai luotettavuudesta, eikä siten vastaa mahdollisista sivustoon liittyvistä virheistä tai puutteista taikka aiheutuneista vahingoista. Tunturi-Hellberg pidättää itselleen oikeuden muuttaa sivujen sisältöä ja rajoittaa sivujen käytettävyyttä ilmoittamatta siitä etukäteen. Sivustolla voi olla linkkejä kolmansien osapuolien internet-sivuille, joiden sisällöstä tai käyttöehdoista Tunturi-Hellberg ei vastaa.

Tunturi-Hellbergin internet-sivuilla voidaan kerätä henkilötietoja kävijän tilatessa uutiskirjeen, osallistuessa kilpailuihin tai täyttämällä jonkin muun sähköisen lomakkeen. Kerättäviä henkilötietoja käsitellään voimassa olevan henkilötietolain mukaisesti. Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Sivujen kävijämääriä ja muita sivustolla käyntien yhteydessä jääviä tietoja, kuten IP -osoite, käytetty selain, käyttöajankohta ja niiden verkkosivujen osoitteet, joista kävijä on saapunut Tunturi-Hellbergin internet-sivuille, seurataan yleisellä tasolla. Tilastotietoja käytetään
ainoastaan sivujen kehittämiseen ja parantamiseen.

Tunturi-Hellberg pidättää itselleen oikeuden muuttaa näitä käyttöehtoja ilman ennakkoilmoitusta.