Artikkelit

Fillarikesäfiilis 2019

Ota persoonallinen fiiliskuva tai -video pyöräretkelläsi itsestäsi tai ystävistäsi ja osallistu kilpailuun!

Sähköpyörien koeajopäivä

Tule koeajamaan Tunturi-, Nishiki-, Haibike-, Ghost- ja Winora-sähköpyöriä! Testattavana useita sähköavusteisia hybridi-, city- ja maastopyöriä eri sähkömoottorivaihtoehdoilla.

Pyörän valinta lapselle

Lasten pyörää hankittaessa oikean kokoisen menopelin valinta on tärkeää, jotta elämänmittaisen taidon oppiminen onnistuisi mutkattomasti.

Mikä sähköpyörä on?

Sähköavusteisesta pyörästä käytetään usein nimeä sähköpyörä. Sähköavusteinen pyörä vaatii yleensä fyysistä polkemista, johon moottori voi antaa lisävoimaa.

Syksyinen pyöräilyloma Saariselällä

Saariselkä on monille tuttu etenkin huikeista hiihtomaisemista, mutta myös syksy tarjoaa elämyksiä aktiivisesta lomasta haaveileville. Pyörän selässä pääsee keskelle koskematonta luontoa, ja jo muutamassa päivässä ehtii kokea paljon.

Talvipyöräily ei ole haaste, se on mahdollisuus!

Moni lopettaa pyöräilyn, kun päivä lyhenee, tuuli yltyy, sataa vettä tai räntää. Tällaiset pyöräilykelit näyttävät haastavilta, mutta niihinkin löytyy ratkaisut, joilla pyöräilyä voi jatkaa ympäri vuoden.

Mukana GoExpo-messuilla

Tunturi-Hellberg Oy on mukana GoExpo-messuilla 15.–17.3.2019 Helsingin Messukeskuksessa. Osastollamme 6d50 on Suomen suurin valikoima sähköpyöriä! Pääset tutustumaan ja koeajamaan Tunturi-, Nishiki-, Haibike-, Ghost-, Winora- ja Lapierre-sähköpyöriä sekä Babboe-tavarasähköpyöriä.