Artikkelit

Syksyinen pyöräilyloma Saariselällä

Saariselkä on monille tuttu etenkin huikeista hiihtomaisemista, mutta myös syksy tarjoaa elämyksiä aktiivisesta lomasta haaveileville. Pyörän selässä pääsee keskelle koskematonta luontoa, ja jo muutamassa päivässä ehtii kokea paljon.

Mikä sähköpyörä on?

Sähköavusteisesta pyörästä käytetään usein nimeä sähköpyörä. Sähköavusteinen pyörä vaatii yleensä fyysistä polkemista, johon moottori voi antaa lisävoimaa.

Talvipyöräily ei ole haaste, se on mahdollisuus!

Moni lopettaa pyöräilyn, kun päivä lyhenee, tuuli yltyy, sataa vettä tai räntää. Tällaiset pyöräilykelit näyttävät haastavilta, mutta niihinkin löytyy ratkaisut, joilla pyöräilyä voi jatkaa ympäri vuoden.

Fillarikesäfiilis-kuvakilpailu

Osallistu kesän vauhdikkaimpaan kuvakilpailuun – ota kuva, jossa välittyy fillarikesäfiilis, yllättävyys ja persoonallinen näkökulma.

Tunturi Ponit kyyditsevät Leijonia MM-kisoissa!

Tunturi-Hellberg Oy on valmistanut erikoiserän Tunturi-polkupyöriä jääkiekkojoukkueen käyttöön MM-kisoihin Tanskaan. Nämä ”Leijonaponit” ovat pelaajien käytössä, jotta liikkuminen kisapaikalla sujuu mukavasti.

Sähköpyörien koeajopäivä

Tule koeajamaan Tunturi-, Ghost- ja Lapierre-sähköpyöriä! Katso koeajopaikat ja merkitse päivä kalenteriin! Koeajossa on useita hybridi-, city- ja maastosähköpyöriä eri moottorivaihtoehdoilla.