Fillarikesäfiilis-kuvakilpailu

Kilpailu on päättynyt 7.8.2018. Kiitos kaikille osallistuneille. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti joko Instagram tai Facebook yksityisviestin kautta viikolla 33.

 

Osallistu kesän vauhdikkaimpaan kuvakilpailuun ja jaa kesän fillarifiiliksesi. Ota persoonallinen ja yllättäväkin fiiliskuva itsestäsi, ystävistäsi ja/tai pyörästäsi, missä ikinä kuljetkaan. Jaa tunnelmiasi tien päältä Facebookissa tai Instagramissa hashtagilla #fillarikesäfiilis viimeistään 7.8.2018, niin olet mukana kilpailussa. Kolme parasta kuvaa palkitaan hienoilla palkinnoilla, joten osallistu vaikka useammalla kuvalla! Pääset tutustumaan kilpailun sääntöihin tästä.

Kilpailun palkinnot

1. palkinto: Tunturi Loiste -polkupyörä

Tunturi Loiste tulee huomatuksi niin muotoilunsa kuin mattapintaisen värinsä ansiosta. Perinteinen runkomuotoilu ja laadukkaat materiaalit takaavat, että tämä klassikkopyörä kestää aikaa ja kilometrejä. Mukavuutta pyöräilyyn tuo pysty ajoasento, leveä istuin sekä matala jalannostokorkeus. Yksivaiheinen Tunturi Loiste on varustettu perinteisellä jalkajarrulla. Leppoisa ajoasento tekee siitä kaupunkilaisen unelmapyörän. Hinta: 429 €. Palkinnon voittaja saa valita pyörän värin saatavilla olevista värivaihtoehdoista. Tutustu polkupyörään tästä.

2. palkinto: Halti Caima -kuoritakki

Sporttinen Haltin Caima-kuoritakki sopii niin outdoor-käyttöön kuin vapaa-aikaan. Se on täysin veden- ja tuulenpitävä, mutta silti hengittävä. Teipatut saumat varmistavat vedenpitävyyden. Ilmava verkkovuori lisää käyttömukavuutta, ja kovassa menossa lisätuuletusta saadaan vetoketjullisten kainaloventilaatioiden kautta. Haltin Caima -takissa käytetään DrymaxX®-materiaalia, joka on suunniteltu toimimaan vaativissa sääolosuhteissa. Se tarjoaa suojaa ja mukavuutta silloinkin, kun sataa, tuulee ja tuiskuaa. Takissa on kiinteä huppu ja kaksi reilunkokoista vetoketjullista taskua. Hinta: 109 €. Palkinnon voittaja voi valita joko naisten tai miesten takin. Tutustu takkiin tästä.

3. palkinto: Ticket To The Moon Single Moonhammock -riippumatto

Ticket To The Moon Single Moonhammock -riippumaton saa nopeasti ripustettua vaikkapa takapihalle, puistoon tai järven rannalle. Relaushetken jälkeen riippumaton saa helposti pakattua takaisin integroituun puolikuun muotoiseen ja vetoketjulliseen kuljetuspussiin. Materiaali on korkealaatuista hengittävää laskuvarjokangasta, joka mukailee kehoa eikä synnytä verenkiertoa haittaavia painepisteitä. Ticket To The Moon -riippumatoissa käytetään Öko-Tex Standard 100 -sertifioituja kankaita, joten ne eivät sisällä haitallisia ihoa ärsyttäviä kemikaaleja. Suositushinta: 45 €. Palkinnon voittaja saa valita riippumaton värin saatavilla olevista värivaihtoehdoista. Sisältää myös kiinnitysköydet. Tutustu tuotteeseen tästä.