GoExpo 2020

Elämyksiä, koeajoa ja uutuusfillareita! 28.2.-1.3.2020

Tervetuloa Tunturi-Hellbergin osastolle 6e50, jossa on esillä laaja mallisto Tunturin, Nishikin, Haibiken ja Lapierren pyöriä. Esittelyssä on myös uusi Tunturi-sähköpyörä, jossa on kotimainen Revonte ONE -moottori. Paikan päällä voi ihailla myös tavarapyörää ja riksapyörää, joka osoittaa Puumalan saaristoreitin suuntaan.

Mihin pyöräheimoon kuulut? Tee testi ja voita Climate Cycling Poni!

Mihin pyöräheimoon kuulut? Oletko sporttinen, urbaani vai jotain aivan muuta? Täyttämällä paikan päällä Biketribes-visan ja näyttämällä oman tuloksesi osastollamme, saat fillarointiin sopivan yllätyslahjan! Arvomme ma 2.3. kolme 100 € lahjakorttia verkkokauppa.comiin kaikkien GoExpossa testin tehneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken. Arvontalomakkeella osallistut myös Tunturi Climate Cycling Ponin arvontaan 30.4.2020.

Pyörätietoutta ja luonnonsuojelua

Pe 28.2. ja la 29.2. klo 16.30-17 Taukopaikka

Tunturin myyntijohtaja Riku Mikkonen kertoo sähköpyöräilystä ja esittelee sähköpyöräuutuuksia, kuten nuorten e260-sähkömaastopyörän ja Flexie-sähkötaittopyörän.

La 29.2. klo 11-13

Hissu, Tommi & Juha ”Norppa” Taskinen kertovat haastattelija Ari Vallinille mm. suojeltavista Saimaan norpista ja tulevista pyörämatkoistaan Tunturi eMAXeilla. Klo 12 he luovuttavat Tunturi Grace -pyörän ja nuorten Nishiki Bombardier 27.5” -maastopyörän Tunturin ja Nishikin somearvontojen voittajille.

Osastollamme myös yllätysvieraita!

Tunturi Ebiketour – Koeaja sähköfillareita testiradalla. Ota kuva ja voita Flexie!

Tervetuloa koeajamaan Tunturin, Nishikin ja Haibiken sähköpyöriä Fillareiden testiradalle pe klo 12-20, la klo 10-19 ja su klo 10-17.

Tule koeajamaan erilaisia sähköpyöriä, niin löydät varmasti mieleisesi. Aja vaikka pitkää matkaa, sillä Tunturi lahjoittaa jokaisesta ajetusta 25 kilometristä 2 euroa Suomen Punaisen Ristin Ketjureaktiokampanjaan.

Kun koeajat sähköpyöriä Fillareiden testiradalla, osallistu samalla koko kevään kestävään Tunturiebiketour-kuvakisaan. Osallistut kisaan ottamalla kuvan tai videon itsestäsi ja/tai kaveristasi koeajamassa Tunturin sähköpyörää ja postaamalla sen tunnisteella #tunturiebiketour ja #goexpo2020 Instagramiin, Facebookiin tai Youtubeen. Lähetä vaikka terveisiä tuttavillesi ja haasta heidät mukaan.

Kisa jatkuu keväällä Tunturi-jälleenmyyjien koeajotilaisuuksissa ympäri Suomen. Arvomme kesäkuussa kuvan tai videon postanneiden keskentodella kätevän Tunturi Flexie -sähkötaittopyörän (arvo 2150 €)!

Sähköpyörän hankkineelle sähköinen huoltosopimus

Jokainen Tunturin, Nishikin tai Haibiken sähköpyörän messuilta ostanut voi liittyä Yeplyn sähköiseen pyöränhuolto-ohjelmaan. Lisäksi saat fillarointiin sopivan yllätyslahjan!

Verkkokauppa.comin osastolla siistejä fillaritarjouksia

Tule tutustumaan paikan päälle!

Sirkkamaistiaisia ja läskipyöräilyä

Tunturi-Hellbergin osastolla maisteltavana Entiksen Bug Bites -sirkkatuotteita, joista nyt Tunturi2020-koodilla 20 % alennus entisstore.com-kaupassa. Team Entis muistetaan vuosi sitten helmikuun kovilla pakkasilla tehdystä extreme-pyöräretkestä Turusta Nuorgamiin.