Lahja, joka liikuttaa vuodesta toiseen

Kevätaurinko on jo hiljalleen sulattanut viimeisetkin lumet, ja talven hiekoista puhdistetut kadut suorastaan huutavat pyöräilemään koko perheen voimin. Näin äitienpäivän lähestyessä katseet kannattaakin kohdistaa Tunturin upeaan polkupyörävalikoimaan, josta löytyy jokaiselle äidille juuri oikeanlainen malli ja ennen kaikkea lahja, joka liikuttaa pitkään. Katso videolta mallia, miten äiti yllätetään äitienpäivän aamuna! Hyödynnä myös lisäetu!

Näin valitset sopivan polkupyörämallin äidille tai puolisolle

Aloita miettimällä, millaiseen käyttöön polkupyörä tulee.

Pyöräilläänkö sillä päivittäin pitkiä matkoja vai satunnaisesti? Onko tarkoitus suunnata maastoon vai asfalttiviidakkoon?

Jos tykkää rauhallisesta ajelusta, täydellinen valinta on Classic-malliston polkupyörä. Citypyöristämme löytyy taas loistavia menopelejä esimerkiksi kaupunkikäyttöön ja lyhyille työmatkoille. Vai viehättääkö enemmän urbaani tyyli? Silloin suosittelemme Premium-mallejamme.

Sporttisen ja paljon pyöräilevän äidin tai puolison valinta on Tunturin tai Nishikin hybridipyörä, jolla taittuvat niin työmatkat kuin kuntolenkitkin. Haastavampia reittejä varten kattavasta valikoimastamme löytyy myös maastopyöriä.

Sähköpyörällä saa puolestaan nauttia ainaisesta myötätuulesta – polkeminen on kevyttä ja nopeaa niin kaupungin kaduilla kuin pidemmilläkin pyöräretkillä. Puolessa tunnissa voi polkea yli kymmenen kilometrin matkan hikoilematta!

Kun olet valinnut käyttötarkoitukseen sopivan polkupyörän, voit alkaa miettiä ominaisuuksia, lisävarusteita ja muita yksityiskohtia.

Runkomalli, säätömahdollisuudet, joustohaarukka, pistosuojatut renkaat, lokasuojat, tavarateline, kori, väri… Valinnanvaraa on paljon, mutta asiantuntevat jälleenmyyjämme opastavat sinua täydellisen polkupyörän löytämiseen.

 

Hyödynnä äitienpäivätarjous!

Äitienpäivän kunniaksi tarjoamme kaikille Tunturin naistenpyörän ostaneille kaupan päälle polkupyörän korin. Etu on voimassa 2.–13.5.2018, ja korin voi tilata polkupyörän oston jälkeen veloituksetta alla olevan painikkeen kautta. Tilaukseen on liitettävä kuitti ostosta. Huomioithan, että korin toimitusaika on noin neljä arkipäivää.

Tee äitienpäivästä ikimuistoinen ja liikuttava!

Tunturi RX 500

Esimerkiksi tämä sporttinen Tunturi RX 500 -hybridipyörä sopii niin työmatkoille kuin pyörälenkeillekin. Hydrauliset levyjarrut toimivat säällä kuin säällä, ja pistosuojatut renkaat kestävät myös huonokuntoisilla teillä. Säädettävän ohjainkannattimen ansiosta ajoasennon voi säätää pystymmäksi kaupunkiajoa tai vastaavasti matalammaksi pidempiä matkoja varten. Ohjaustankoon voi myös halutessaan kiinnittää korin!