Pyöräily

Tutustu näihin artikkeleihin, joista löydät lisätietoa pyörän hankinnasta ja omistamisesta

Syksyinen pyöräilyloma Saariselällä

Saariselkä on monille tuttu etenkin huikeista hiihtomaisemista, mutta myös syksy tarjoaa elämyksiä aktiivisesta lomasta haaveileville. Pyörän selässä pääsee keskelle koskematonta luontoa, ja jo muutamassa päivässä ehtii kokea paljon.

Lue lisää

Mikä sähköpyörä on?

Sähköavusteisesta pyörästä käytetään usein nimeä sähköpyörä. Sähköavusteinen pyörä vaatii yleensä fyysistä polkemista, johon moottori voi antaa lisävoimaa.

Lue lisää

Talvipyöräily ei ole haaste, se on mahdollisuus!

Moni lopettaa pyöräilyn, kun päivä lyhenee, tuuli yltyy, sataa vettä tai räntää. Tällaiset pyöräilykelit näyttävät haastavilta, mutta niihinkin löytyy ratkaisut, joilla pyöräilyä voi jatkaa ympäri vuoden.

Lue lisää

Puumalan saaristoreitti – sähköpyörillä saaristoreitille

Puumalan saaristoreitti avattiin viime vuoden kesällä polku- ja moottoripyöräilijöille, ja se sai heti suuren suosion. Upea maisemareitti kulkee Saimaan kauneimmissa maisemissa, läpi saarien, siltojen ja harjujaksojen.

Lue lisää

Fillarikesäfiilis-kuvakilpailu

Osallistu kesän vauhdikkaimpaan kuvakilpailuun – ota kuva, jossa välittyy fillarikesäfiilis, yllättävyys ja persoonallinen näkökulma.

Lue lisää

Valtteri Bottas Duathlon powered by Tunturi

Valtteri Bottas Duathlon powered by Tunturi järjestetään toista kertaa Liikuntakeskus Pajulahden maisemissa sunnuntaina 19.8.2018.

Lue lisää

Tunturi Ponit kyyditsevät Leijonia MM-kisoissa!

Tunturi-Hellberg Oy on valmistanut erikoiserän Tunturi-polkupyöriä jääkiekkojoukkueen käyttöön MM-kisoihin Tanskaan. Nämä ”Leijonaponit” ovat pelaajien käytössä, jotta liikkuminen kisapaikalla sujuu mukavasti.

Lue lisää

Takaisinhuoltokutsu Tunturi Tundra Fatbike

Koskee kaikkia välillä 1.1.2018-31.5.2018 ostettuja vuoden 2018 mallisia Tunturi Tundra -polkupyöriä.

Lue lisää

Sähköpyörien koeajopäivä

Tule koeajamaan Tunturi-, Ghost- ja Lapierre-sähköpyöriä! Katso koeajopaikat ja merkitse päivä kalenteriin! Koeajossa on useita hybridi-, city- ja maastosähköpyöriä eri moottorivaihtoehdoilla.

Lue lisää

Tunturi on Suomen olympiakomitean virallinen polkupyoräkumppani Pyeongchangin talviolympialaisissa

Lue lisää

Lahja, joka liikuttaa vuodesta toiseen

Muista äitiä lahjalla, joka liikuttaa vuodesta toiseen. Hyödynnä myös äitienpäivätarjous!

Lue lisää

Runkokoon valinta

Polkupyörän runkokoon valinta on yksi tärkeimmistä ajomukavuuteen ja pyöränhallintaan liittyvistä tekijöistä. Lähtökohta kaikkien Tunturi-runkojen mitoituksessa on suomalaisen pyöräilijän fysiologia.

Lue lisää

Pyörän valinta lapselle

Jotta elämänmittaisen taidon oppiminen onnistuisi mutkattomasti, lasten pyörää hankittaessa oikean kokoisen, laadukkaan menopelin valinta on tärkeää.

Lue lisää