Pyöräily

Tutustu näihin artikkeleihin, joista löydät lisätietoa pyörän hankinnasta ja omistamisesta

Tunturi eMAX – sähäkällä urheilupyörällä ketterästi kaikissa olosuhteissa, maastossa kuin maastossa

Tunturi eMAXilla, polkupyörien Hummeriksikin kutsutulla sähköfatbikella sujuu vaivatta ja nautiskellen niin sporttinen pyöräily vaativissa maastoissa kuin työmatkat talven kurjimmillakin keleillä.

Lue lisää

Climate Cycling -tapahtumalla varoja WWF Suomen toimintaan

Ensimmäinen Climate Cycling pyöräiltiin Helsingissä 11. syyskuuta 2019. Ilmastonmuutoksen torjumisen puolesta oli polkemassa monisatapäinen yritys- ja yhteisöjoukko sekä suurlähetystön edustus yhdeksästä Euroopan maasta.

Lue lisää

Syksyinen pyöräilyloma Saariselällä

Saariselkä on monille tuttu etenkin huikeista hiihtomaisemista, mutta myös syksy tarjoaa elämyksiä aktiivisesta lomasta haaveileville. Pyörän selässä pääsee keskelle koskematonta luontoa, ja jo muutamassa päivässä ehtii kokea paljon.

Lue lisää

Mikä sähköpyörä on?

Sähköavusteisesta pyörästä käytetään usein nimeä sähköpyörä. Sähköavusteinen pyörä vaatii yleensä fyysistä polkemista, johon moottori voi antaa lisävoimaa.

Lue lisää

Valtteri Bottas Duathlon powered by Tunturi

Koko perheen urheilutapahtuma järjestetään Liikuntakeskus Pajulahden maisemissa sunnuntaina 18.8.2019!

Lue lisää

Puumalan saaristoreitti – sähköpyörillä saaristoreitille

Puumalan saaristoreitti avattiin viime vuoden kesällä polku- ja moottoripyöräilijöille, ja se sai heti suuren suosion. Upea maisemareitti kulkee Saimaan kauneimmissa maisemissa, läpi saarien, siltojen ja harjujaksojen.

Lue lisää

Sähköpyörien koeajopäivä

Tule koeajamaan Tunturi-, Nishiki-, Haibike-, Ghost- ja Winora-sähköpyöriä! Testattavana useita sähköavusteisia hybridi-, city- ja maastopyöriä eri sähkömoottorivaihtoehdoilla.

Lue lisää

Pyörän valinta lapselle

Lasten pyörää hankittaessa oikean kokoisen menopelin valinta on tärkeää, jotta elämänmittaisen taidon oppiminen onnistuisi mutkattomasti.

Lue lisää

Talvipyöräily ei ole haaste, se on mahdollisuus!

Moni lopettaa pyöräilyn, kun päivä lyhenee, tuuli yltyy, sataa vettä tai räntää. Tällaiset pyöräilykelit näyttävät haastavilta, mutta niihinkin löytyy ratkaisut, joilla pyöräilyä voi jatkaa ympäri vuoden.

Lue lisää

Mukana GoExpo-messuilla

Tunturi-Hellberg Oy on mukana GoExpo-messuilla 15.–17.3.2019 Helsingin Messukeskuksessa. Osastollamme 6d50 on Suomen suurin valikoima sähköpyöriä! Pääset tutustumaan ja koeajamaan Tunturi-, Nishiki-, Haibike-, Ghost-, Winora- ja Lapierre-sähköpyöriä sekä Babboe-tavarasähköpyöriä.

Lue lisää

Tunturi Ponit kyyditsevät Leijonia MM-kisoissa!

Tunturi-Hellberg Oy on valmistanut erikoiserän Tunturi-polkupyöriä jääkiekkojoukkueen käyttöön MM-kisoihin Tanskaan. Nämä ”Leijonaponit” ovat pelaajien käytössä, jotta liikkuminen kisapaikalla sujuu mukavasti.

Lue lisää

Tunturi on Suomen olympiakomitean virallinen polkupyoräkumppani Pyeongchangin talviolympialaisissa

Lue lisää

Runkokoon valinta

Polkupyörän runkokoon valinta on yksi tärkeimmistä ajomukavuuteen ja pyöränhallintaan liittyvistä tekijöistä. Lähtökohta kaikkien Tunturi-runkojen mitoituksessa on suomalaisen pyöräilijän fysiologia.

Lue lisää