Pyöräilytarvikkeet

Laadukkaat pyöräilytarvikkeet helpottavat päivittäistä pyöräilyä

Olipa polkupyöräsi uusi tai vanha voit aina varustella sen uusilla tarvikkeilla, jotka helpottavat pyöräilyä tai tuovat lisää turvallisuutta. Tavarankuljetusta varten voit hankkia tukevan etukorin, tilavat sivulaukut tai pikakiinnityksellä toimivan takakorin, joka asennetaan tavaratelineelle. Lastenkuljetusta helpottaa Polisport-lastenkuljetusistuimet tai XLC-lastenkuljetuskärryt. Polkupyörärenkaiden ilmanpaineen tarkistaminen on yhtä tärkeää kuin autonrenkaiden. Kun polkupyörän renkaissa on riittävästi ilmaa, rullaavat ne kevyesti oli kyse sitten nasta- tai pistosuojatuista renkaista. Jalkapumppu helpottaa ilman lisäämistä renkaisiin ja minipumppu on hyvä ottaa mukaan pyöräretkille. Ajomukavuutta voi parantaa vaihtamalla polkupyörän istuimen käyttötarkoitukseen sopivalla mallilla. Kapea istuin pitkille matkoille, leveämpää voi käyttää lyhyillä matkoilla ja sähköpyöriin voi vaihtaa uuden Selle Royal eZone-istuimen, joka on nimenomaan suunniteltu sähköpyöräilyyn. Polkupyörän lukitsemiseen suosittelemme Axan tai OnGuardin ketju- tai U-lukkoja, jotka ennaltaehkäisevät pyörien varkauksia. Pyöräilykärpäsen puraistua, alkaa myös sen tulokset kiinnostamaan, ja niitä voi kätevästi seurata Sigma tai Cateye-polkupyörän ajotietokoneilla. Saat kaupunki-, maasto-, maantie- tai sähköpyörästäsi monikäyttöisemmän varustelemalla sen käyttötarkoitukseen sopivilla tarvikkeilla. Laajasta tarvikevalikoimastamme löydät myös polkupyörän varaosia kuten Shimano, XLC ja Bike Attitude sekä Weldtide-voitelu -ja puhdistusaineita. Mitä puhtaampana pyöräsi pidät, sitä pidempää se kestää.

Schwalbe-polkupyörän renkaat

Schwalbe on saksalainen polkupyörärenkaiden valmistaja, joka tunnetaan erinomaisesta laadustaan. Renkaiden maine on kiirinyt maailmanlaajuiseen menestykseen käyttäjien positiivisen käyttökokemuksen tuloksena. Schwalbe-rengasvalikoimasta pyöräilijä voi valita sopivat renkaat esim. kaupunkiajoon, retkikäyttöön, sähköpyöriin, maastopyöriin tai maantiepyöriin. Schwalbe on huomioinut renkaiden suunnittelussa käyttäjien tarpeet. Kaikki Schwalbe-renkaat ovat pistosuojattuja, ja sen taso vaihtelee renkaissa käyttötarkoituksen mukaan. Pitosuojauksen tasot ovat 2-6. Taso kaksi tarkoittaa, että renkaassa on kevyt pistosuojaus, ja taso kuudessa paras pistosuojaus, joka on 5 mm paksu. Kun renkaiden ilmanpaine on oikea, toimii pistosuojaus parhaiten. Talvipyöräilijälle Schwalbe on valmistanut nastarenkaita eri tasoisilla nastoituksilla ja renkaan pintakuvioinnilla. Nastarengasmalleja ovat mm. Schwalbe Marathon Winter-, Winter- ja Ice Piker. Schwalbe-renkaita tuo maahan Tunturi-Hellberg Oy Ltd, ja niitä on saatavilla jälleenmyyjiltämme ympäri Suomea.

Lataa Schwalben esite tästä.

Schwalbe G-One Allround -rengas
Schwalbe G-One Allround -rengas toimii myös sorateillä! Tasaisesti vierivä G-One profiili ja Tubeless Easy -tekniikka tekevät metsäpoluilla ja kumpuilevilla niityillä ajamisesta silkkaa nautintoa. Renkaassa on matala ja erittäin tiheä nappulapinta, joka takaa pidon, mutta myös alhaisen vierintävastuksen. Tubeless Easy -tekniikan ansiosta tämän renkaan saa toimimaan myös tubeleksena. Schwalbe G-One -valikoimasta löytyy oikea rengas uuden trendin gravel-pyöriin sekä cyclocross- ja hybridipyöriin. Rengasta on saatavilla koot (tuotenumero): 40-584 (11600792), 35-622 (11600764), 40-622 (11600766).

Schwalbe Pro One, Tubeless maantierengas -setti
Testatusti maailman nopein maantierengas*. Se on nopea, kevyt ja luotettava. Tämä kaikki on mahdollista patentoidun MicroSkin -rakenteen ansiosta. Vierintävastus on minimalinen ja viilto- ja lävistyssuojaus ovat poikkeuksellisen hyviä etenkin käytettäessä Doc Blue -tiivistysainetta. Paketti sisältää 2 x Schwalbe Pro One 25-622 rengasta, Easy Fit -asennusnesteen ja Doc Blue -tiivistysaineen. Tuotenumero (16700024). Schwalbe Pro Onessa voi käyttää tavallista sisäkumia, mutta sen vahvuudet voi kokea vain, kun sitä käytetään sisäkumittomana.
* Bikeradar.com julkaisi tarkasti johtavien valmistajien kymmenen huippuluokan kilparenkaan suorituskyvyn järjestämällä vierintävastustestin. Renkaat testattiin täysimittaisesti laboratoriossa ja maantiellä yhteistyössä Suomessa toimivan riippumattoman Wheel Energy -testilaboratorion kanssa. Kaikkien testien voittaja: Schwalbe Pro One Tubeless.

Schwalbe Rocket Ron -maastorengas 27.5” +
Maastorenkaiden raketti yhdistää nopeuden ja hallinnan käännöksissä parhaalla mahdollisella tavalla. Schwalbe Rocket Ron -maastorengas täyttää vaativankin maastopyöräilijän toiveet. Renkaassa on kevyt 127 EPI:n Evo-kudosrunko, PaceStar kolmoisseos, kestävät SnakeSkin-sivut sekä avoimen nappulakuvion tuoma erinomainen itsepuhdistusominaisuus. Ominaisuuksien ansiosta renkaalla on erinomainen pito ja pieni vierimisvastus. 27.5” Plussa maastopyörän rengas on varustettu Tubeless Easy -tekniikalla. Koko: 75-584 (27,5”x3,00”). Tuotenumero: 11600794.

Mitas Flash -rengas

Mitas Flash -rengas sopii täydellisesti Suomen vaihteleville teille. Renkaan pistosuojaus ja heijastinnauha tuovat pyöräilijälle turvallisuutta. Mitas Stop Thorn (ST) teknologiassa on 3 millimetrin erityinen kumiseos, joka on renkaan rungon ja kulutuspinnan välissä. Tämä kumiseos toimii pistosuojauksena ja estää rengasrikkoja. Renkaan kyljessä oleva laadukas heijastinnauha lisää näkyvyyttä pimeällä ja se säilyttää heijastimen tehonsa koko renkaan elinkaaren ajan. Mitas Flash -rengas tarjoaa suorituskykyä kaikkiin sääolosuhteisiin ja pitkän käyttöiän. Rengas on mukava ajettava ja se rullaa kevyesti. Mitas Flash -rengas sopii hybridi- ja kaupunkipyöriin, joiden vannekoko on 28”. Renkaita on satavilla koossa, (tuotenumero): 37-622 (510951316) ja 42-622 (510952205).

DT Swiss Spline® one -kiekot

Parhaat mahdolliset alumiiniset kiekot maastopyörään. DT SWISS SPLINE® ONE -kiekot tarjoavat kaiken mitä tarvitset valloittaaksesi metsäreitit. Kevyet ja kestävät alumiinikiekot ovat tubeless valmiit ja niitä on erittäin helppo käyttää tubeleksena saavuttaaksesi parhaan mahdollisen pidon ja suojan rengasrikkojen varalta. DT SWISS SPLINE® ONE -kiekkoja on saatavilla 29”- ja 27.5” -vannekoossa useilla eri vanneleveyksillä. DT SWISS SPLINE® ONE -kiekot ovat varustettu ultrakevyillä ja kisavalmiilla DT SWISS 240’s ratchet -navoilla ja ne tarjoavat äärimmäistä suorituskykyä niin XC, Allmountain kuin Enduro kuskeille.

DT SWISS -jälleenmyyjät:
BAS-Shop Oy, https://bas-shop.fi/
Iikan Pyörävarikko, https://iikanpyoravarikko.fi/
Pyöräliike Lundberg, https://www.lundberg.fi/
T & T Cycles Oy, https://www.tonitoni.fi/
Fillarikauppa Cycli, https://www.cycli.fi/

DT SWISS SPLINE® ONE tuoteperheeseen kuuluvat seuraavat kiekot:

XR 1501 SPLINE® ONE

XM 1501 SPLINE® ONE

EX 1501 SPLINE® ONE

Weldtite TF2 Ultimate Teflon® Aerosol spray 400 ml

Weldtite TF2 Ultimate Teflon® on monikäyttöinen voiteluaine pyörällesi. Spraypullossa oleva öljy on helppo suihkuttaa eri kohteisiin, kuten ketjuihin, vaihtajien niveliin ja vaijereihin. TF2 Ultimate -polkupyöräöljy jättää vettähylkivän ja suojaavan kalvon, joten se suojaa pinnat lialta erittäin hyvin. Weldtite TF2 Ultimate Teflon® Aerosol on yksi maailman eniten myydyistä voiteluaineista. Hinta: 10,90 €.

Saatavilla:

Move & Go Finland, Vainiometsäntie 6, 36200 Kangasala

Seinäjoen Polkupyörä (Elite Bikestore), Törnäväntie 2, 60200 Seinäjoki

Kesport Äänekoski, Kauppakatu 11, 44100 Äänekoski

 

Weldtite Dirtwash Citrus Degreaser Aerosol Spray 400 ml

Poistaa tehokkaasti lian ja rasvan esimerkiksi ketjuista, rattaista ja vaihteistosta. Voimakas spray tunkeutuu hankalasti puhdistettaville pinnoille ja poistaa lian tehokkaasti. Kuivuu nopeasti, eikä sitä tarvitse huuhdella pois. Sisältää luonnollisia sitrusöljyjä. Hinta: 10,90 €. 

Saatavilla:

Move & Go Finland, Vainiometsäntie 6, 36200 Kangasala

Seinäjoen Polkupyörä (Elite Bikestore), Törnäväntie 2, 60200 Seinäjoki

Kesport Äänekoski, Kauppakatu 11, 44100 Äänekoski

Weldtite Dirtwash -huoltotarvikesetti

Weldtite Dirtwash -huoltotarvikesetti sisältää perustuotteet pyörän puhdistamista varten. Dirtwash Citrus Degreaser -aineella saat poistettua öljyn ja lian mm. ketjuista sekä etu- ja takarattaista. Puhdistaminen sujuu kätevästi Dirtwash-harjalla, jolla saa otettua lian pois vaikeistakin kohdista. Weldtite TF2 Performance All-Weather -voiteluöljy sopii ympärivuotiseen käyttöön. Polkupyörän renkaan vaihto sujuu kätevästi Cyclo-renkaanvaihtotyökalulla, joita on mukana kolme kappaletta. Weldtite Cure-C-Cure renkaan paikkaustuoterasia sisältää paikkoja, hiekkapaperin, liimaa ja värikynän. Hinta: 29,90 €.

Saatavilla:

Move & Go Finland, Vainiometsäntie 6, 36200 Kangasala

Seinäjoen Polkupyörä (Elite Bikestore), Törnäväntie 2, 60200 Seinäjoki

Kesport Äänekoski, Kauppakatu 11, 44100 Äänekoski

Weldtite eCare -huoltoainetuotteet

Räätälöityä huoltoa sähköpyörille! Weldtite on kehittänyt sähköpyörille eCare -huoltoainetuotteet, joilla pyörän huoltaminen on helppoa ja nopeaa. eCare-tuotteiden värikoodit kertovat selkeästi mihin käyttöön aine on tarkoitettu. Näin jokainen huoltovaihe tulee suoritettua. Tuotepaketti sisältää viisi tuotetta. Hinta: 34,90 €.

eCare Connection Spray 150 ml lila purkki: Korroosiota ehkäisevä puhdistusaine, joka suojaa sähköpyörien sähköosia ja muita komponentteja. Spraypullosta ainetta saa helposti laitettua vaikeissakin paikoissa oleviin osiin ja se leviää tasaisesti kohteisiin.

eCare Chain Degreaser Spray 150 ml oranssi purkki: Puhdistaa lian ja poistaa rasvan tehokkaasti ketjuista, rattaista ja vaihteistosta. Nopeasti kuivuva koostumus, joten voit voidella ketjut heti puhdistuksen jälkeen.

eCare Foam Cleaner Spray 150 ml punainen purkki: Monikäyttöinen puhdistusvaahto, joka irrottaa lian tehokkaasti esim. rungosta, haarukasta tai ohjaustangosta. Puhdistusvaahto ei sisällä happoja tai liuottimia, eikä sen yhteydessä tarvitse käyttää vettä.

eCare Chain Lubricant Spray 150 ml vihreä purkki: Tehokas voiteluöljy, joka suojaa ketjut, rattaat ja vaihteistot korroosiolta.

eCare Wax Polish Spray 150ml sininen purkki: Korkealuokkainen silikonin ja vahan sekoitus, joka jättää kiiltävän pinnan maalatuille pinnoille. Pinnoite suojaa pyörän maalipintaa ja tekee puhdistamisesta helpompaa.

Move & Go Finland, Vainiometsäntie 6, 36200 Kangasala

Seinäjoen Polkupyörä (Elite Bikestore), Törnäväntie 2, 60200 Seinäjoki

Kesport Äänekoski, Kauppakatu 11, 44100 Äänekoski

 

XLC Duo -lastenkuljetuskärry

XLC Duo -lastenkuljetuskärry sopii niin pyörä-, kävely- tai juoksulenkeille. Vetoaisalla kärryn saa helposti asennettua polkupyörään. Vaihtamalla vetoaisan tilalle 7-tuumaisen etupyörän, voi kärryä myös työntää. Työntöaisa on helposti säädettävissä 95 cm ja 107 cm korkeudelle. XLC Duo- lastenkuljetuskärrystä löytyy tilaa kahdelle lapselle ja se on varustettu 5-pisteturvavöillä. Lisäksi kärryssä on tilava tavaratila istuimen takana. Kärryn kyydissä lasten matka taittuu mukavasti maisemia katsellessa. Jos huono sää yllättää, suojaa kuomu sateelta ja tuulelta. Täysin kattava sadesuoja ja 16-tuumainen etupyörä on saatavilla lisävarusteena. Kärryn mitat ovat: p. 106 cm, l. 84 cm, k. 81cm. Max. kantavuus 45 kg. Kokoontaitettuna kärryn mitat ovat: p. 109 cm, l. 84 cm, k. 26 cm. Paino on 15 kg. Hinta: 699 €.

SKS polkupyörän tarvikkeet

SKS on saksalainen polkupyörätarvikkeiden valmistaja. SKS:n tarvikkeita kehitetään omien tuotekehitysosastojen kanssa vuosien kokemuksella, luovuudella ja testauksella. SKS:n pyöräilytarvikkeita on palkittu RED DOT ja EUROBIKE Awards -palkinnoilla. SKS tarvikevalikoimasta löytyy mm. pumput, pyörälaukut, juomapullot ja telineet, lokasuojat ja pyöräilyasut. Tunnetuimpia pyöräilytarvikkeita ovat jalkapumput, joilla saat pumpattua ilmaa renkaisiin vaivattomasti ja nopeasti. SKS Airkompressor 12.0 -jalkapumpussa on iso ja selkeä painemittari ja se sopii kaikkiin venttiilimalleihin. Pumpussa on teräsrunko ja se on 730 mm pitkä, 12 bar. Hinta: 39 €.

Pyöräilytarvikkeiden kuvasto

Tunturi-Hellberg Oy Ltd tuo maahan laajan valikoiman pyöräilytarvikkeita ja varaosia. Valikoimistamme löydät noin 35 tarvikemerkkiä ja tuhansia tuotteita aina polkupyörän renkaista ajotietokoneisiin sekä polkupyörän varaosiin, ajovarusteisiin ja työkaluihin. Edustamiamme tarvikemerkkejä ovat mm. XLC- ja SKS-pyöräilytarvikkeet, Schwalbe-, Mitas- ja Kenda-polkupyörän renkaat, Axa/Basta-, Magnum- ja OnGuard-lukot, DT Swiss -polkupyörän vanteet, navat ja pinnat. CatEye- ja Sigma-ajotietokoneet, Hermans-kädensijat, Selle Royal-pyörän istuimet, PoliSport-lastenkuljetusistuimet, Shimano-varaosat sekä Weldtite-pyörän voitelu- ja puhdistusaineet.

Lataa itsellesi pyöräilytarvikkeiden ja varaosien uusi kuvasto.

Tarvikkeita on saatavilla jälleenmyyjiltämme.