Tunturi-Hellberg Oy LTD:n tietosuojaseloste

Päivitetty 25.9.2018

Me Tunturi-Hellberg Oy Ltd:llä ymmärrämme, että yksityisyyden suoja on tärkeää meille kaikille. Olemme sitoutuneet kunnioittamaan ja suojelemaan yksityisyyttäsi.

Tämä tietosuojaseloste koskee Tunturi-Hellberg Oy Ltd:n omistamia verkkosivuja: tunturi.fi, tunturifitness.fi ja nishiki.fi sekä bikebrandstore.com -verkkokauppaa.

Tällä tietosuojaselosteella kerromme kuinka ja mitä henkilötietoja keräämme, mihin tarkoitukseen niitä käytetään, kenelle niitä luovutetaan, kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi, millä tavalla suojaamme henkilötietosi sekä mitä oikeuksia ja valinnanmahdollisuuksia sinulla on henkilötietojesi käsittelyn suhteen. Päivitämme tietosuojaselostetta lainsäädännön tai toimintamme muuttuessa. Siksi pyydämmekin sinua tutustumaan tietosuojaselosteemme sisältöön säännöllisesti.

1.Rekisterinpitäjä

Tunturi-Hellberg Oy Ltd (Y-tunnus: 0141747-3 )
Varusmestarintie 26
20360 Turku
Puh: 010 2733 210

2. Rekisterin nimi ja yhteyshenkilö:

Rekisterin nimi: Tunturi-Hellberg Oy Ltd:n markkinointirekisteri

Rekisterin yhteyshenkilö:
Tunturi-Hellberg Oy Ltd /Pirkko Kapraali
Sinikalliontie 9, 02630 Espoo
p.kapraali@tunturi.fi
puh: +358 10 2733 254

3. Henkilötietojen käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään Tunturi-Hellberg Oy Ltd:n markkinoinnin tuottamiseen kuten uutiskirjetilaukseen, markkinointikilpailujen järjestämiseen, mielipide- ja markkinatutkimuksiin sekä asiakassuhteen hoitamiseen ja ylläpitoon. Lisäksi tietoja käytetään tilastollisiin ja palvelun kehittämistarkoituksiin. Henkilötietojen käsittely perustuu Tunturi-Hellberg Oy Ltd:n oikeutettuun etuun, sopimukseen tai muuhun asialliseen yhteyteen.

4. Rekisterin tietosisältö

Rekisterissä voidaan käsitellä kaikista rekisteröidyistä seuraavia tietoja:

  • Nimi
  • Yhteystiedot (postiosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero)
  • Suoramarkkinointiluvat – ja kiellot
  • Sähköisten palveluiden ja sisältöjen hyödyntämistä koskevat tiedot (esim. uutiskirjeiden tilaaminen), rekisteröidyn selaimen rekisterinpitäjän palvelimelle lähettämät tekniset tiedot (esim. IP-osoite, selain, selainversio, sivu, jolta rekisteröity on siirtynyt sivuillemme) sekä rekisteröidyn selaimelle lähetetyt evästeet ja niihin liittyvät tiedot
  • BikeBrandStore.com-verkkokaupasta tilattujen tuotteiden toimitukseen liittyvät tiedot kuten toimitustapa, toimitusosoite, maksutiedot, tilaushistoria, asiakaspalautteet ja yhteydenotot.

5. Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja saadaan rekisteröidyltä itseltään rekisterinpitäjän verkkosivujen käytön kautta, muun asioinnin yhteydessä saaduilla tiedoilla sekä kolmansien osapuolien kautta. Henkilötietoja voidaan kerätä ja päivittää väestörekisteristä tai muista vastaavista julkisista tai yksityisistä rekistereistä.

6. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja voidaan siirtää tai luovuttaa konserniyhtiöllemme tai yhteistyökumppaneillemme, jos se on tarpeellista tämän tietosuojaselosteen mukaisiin tarkoituksiin. Tällaisia kumppaneitamme ovat esimerkiksi verkkosivujemme toteuttamiseen osallistuville palveluntarjoajille, maksupalvelun tarjoajille, BikeBrandStore.comista tilattujen polkupyörin toimituksen takaamiseksi kuljetusliikkeelle, kun toimitus on lähimpään Matkahuollon noutopisteeseen tai lähimmälle BikeBrandStore.com/ Tunturi-Hellberg Oy Ltd:n jälleenmyyjälle Suomessa.

Tietoja voidaan luovuttaa myös markkinointikumppaneille, kuten uutiskirjetyökalua toimittavalle kumppanille, jotka käsittelevät tietoja rekisteripitäjän lukuun osapuolten välisen yhteistyösopimuksen perusteella. Käytämme uutiskirjeiden lähettämiseen Spotmore-palvelua, jonne siirretään uutiskirjeen tilaajan etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite sekä sähköpostin kohdentamiseen tarvittava tieto käyttäjäryhmistä.

Emme luovuta tietoja ulkopuolisille, emmekä siirrä tietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Tietoja voidaan luovuttaa viranomaisille lain vaatimissa tapauksissa.

7. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterit on suojattu salasanoin, palomuurein ja yleisesti hyväksyttävin teknisin keinoin. Rekistereiden käyttöön ovat oikeutettuja vain ne työntekijät, joiden toimenkuvaan niiden käyttö kuuluu. Kullakin käyttäjällä on oma käyttäjätunnus ja salasana järjestelmään.

8. Tarkastus-, kielto- ja korjausoikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukainen oikeus tarkastaa itseään koskevat henkilörekisteriin tallennetut tiedot sekä oikeus vaatia tietojen oikaisua ja poistamista. Rekisteröidyn pyynnöstä teemme henkilötietoihin tarpeelliset oikaisut ja täydennykset tai poistamme käsittelyn tarkoituksen kannalta virheelliset, tarpeettomat, puutteelliset tai vanhentuneet tiedot. Tietojen tarkastus, oikaisu tai poistaminen tapahtuu ottamalla yhteyttä rekisteriä hoitavaan henkilöön. Muutoksen yhteydessä tulee todistaa henkilöllisyys.

9. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten. Tämä tapahtuu ottamalla yhteyttä rekisteriä hoitavaan henkilöön. Muutoksen yhteydessä tulee todistaa henkilöllisyys.

10. Tietojen säilytysaika

Henkilötietoja säilytetään vain niin kauan kuin se on tarpeen, jotta voimme täyttää tässä selosteessa kuvatut käyttötarkoitukset. Lisäksi jotain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden toteuttamiseksi ja niiden asianmukaisen toteuttamisen näyttämiseksi.

11. Evästeet

Tunturi-Hellberg Oy Ltd:n verkkosivuilla käytetään evästeitä. Ne ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka verkkosivu tallentaa käyttäjän tietokoneeseen sivuilla vierailun yhteydessä. Kaikkien sivustolla käytettävien evästeiden tarkoitus on parantaa käytettävyyttä. Tarkoituksena ei ole kerätä arkaluontoista informaatiota käyttäjien toiminnan seuraamiseksi tai muutenkaan vaarantaa käyttäjien yksityisyyttä tai tietoturvaa. Osa evästeistä on välttämättömiä sivustojen selaamisen kannalta. Muut evästeet ovat käyttäjän kannalta hyödyllisiä ja helpottavat sivuston käyttöä. Evästeiden käytön voi estää selaimen asetuksissa, mutta poiston seurauksena sivuston jotkin toiminnallisuudet eivät välttämättä ole käytettävissä.

Tunturi-Hellberg Oy Ltd:n verkkosivuilla on käytössä Google Analytics analytiikkatyökalu, joka käyttää evästeitä. Näiden avulla verkkosivujen käytöstä voidaan analysoida sivustojen käyttöä sekä laatia tilastoja. Tietoa ei voida yhdistää yksittäiseen henkilöön, vaan se on anonyymia tietoa verkkosivustojen liikenteestä. Lisätietoja Google Analytics -palvelusta: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

12. Linkitetyt verkkosivut

Tunturi-Hellberg Oy Ltd:n verkkosivuilla on linkkejä kolmansien osapuolien omistamille tai ylläpitämille verkkosivuille. Linkitetyt sivut eivät ole Tunturi-Hellberg Oy Ltd:n hallinnassa. Meillä ei ole mahdollisuuksia vaikuttaa niillä luodun tai julkaistun aineiston sisältöön, emmekä ole vastuussa niiden sivujen sisältämästä aineistosta.

13. Tietosuojaselosteen muuttaminen

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta lainsäädännön tai toimintamme muuttuessa. Siksi pyydämmekin sinua tutustumaan tietosuojaselosteen sisältöön säännöllisesti.