Tule mukaan Valtteri Bottaksen urheilutapahtumaan!

Valtteri Bottas Duathlon powered by Tunturi järjestetään Liikuntakeskus Pajulahden maisemissa sunnuntaina 19.8.2018.

”Jo parin vuoden ajan olen miettinyt omaa urheilutapahtumaa. Oma elämäntyylini on urheilullinen, ja olen iso urheilufani. Lajiksi valikoitui maastoduathlon ja kisapaikaksi halusin ehdottomasti kotipaikkani Nastolan. Tavoitteena on tehdä mukava tapahtuma, jossa on rento meininki – kunnon kilpailuhenkeä unohtamatta. Olisi mahtavaa, jos formulafanit ja jengi tulisivat sekä Suomesta että ulkomailta katsomaan, mistä olen lähtöisin. Urheilu on niin hieno juttu, joten toivon, että tämäkin kilpailu kannustaa ihmisiä liikkumaan enemmän. Kisapäivää voi tulla seuraamaan koko perheen voimin.” – Valtteri Bottas

Valtterin omassa urheilutapahtumassa lajina on maastoduathlon, jossa kisataan kahdessa lajissa, maastojuoksussa ja maastopyöräilyssä. Miesten ja naisten sarjojen lisäksi kisaan voi osallistua perheenä. Viime vuonna perhe duathlonissa nähtiin urheilun riemua, kun 54 joukkuetta kirmasi radalle. Kisan nuorin osallistuja oli 4-vuotias Hugo. Perhe duathlon -joukkue muodostuu 2-3 henkilöstä, joista yhden pitää olla alle 16-vuotias. Matkat ovat 1,5 km:n juoksu, 5 km:n maastopyöräily ja 1,5 km juoksu. Jokainen osuus on yksilösuoritus.

Miesten ja naisten sarjojen matkat ovat 5 km:n juoksu, 20 km:n maastopyöräily ja 3 km:n juoksu. Viime vuonna miesten sarjan voittoon kiri Markus Vuorela kokonaisajalla 1.15,30. Valtteri oli kisan yhdestoista ajalla 1.25,24, jota pidetään kovana suorituksena ensikertalaiselle. Tänä vuonna Valtteri osallistuu myös kisaan. Naisten sarjan voittaja oli Elisa Sihvola 1.34,27. Viime vuonna aikuisten sarjoissa oli 170 kilpailijaa, jotka kehuivat rataprofiilia ja lupasivat osallistua myös tänä vuonna. ”Mahtava koko perheen tapahtuma ja kilpailu. Tiivis tapahtuma-alue piti tunnelman hyvänä ja kilpailija oli hieno fiilis” – Pekka Nieminen, miesten 2.sija, 2017.

Tunturi on nyt toista kertaa Valtteri Bottas Duathlon -tapahtuman pääyhteistyökumppani. Olemme mukana, koska haluamme kannustaa kaikkia suomalaisia liikkumaan enemmän joko yhdessä tai yksin. Juoksu ja pyöräily ovat lajeja, joita koko perhe voi harrastaa yhdessä myös luonnon keskellä ja samalla viettää yhteistä aikaa.

Tule mukaan nauttimaan tapahtumarikkaasta ja rennosta urheilutapahtumasta tai ota Valtterin haaste vastaan kisaradoilla!

Ota haaste vastaan!

Ilmoittautuminen vuodelle 2018 on avoinna. Voit ilmoittautua tapahtumaan sivustolla www.valtteribottasduathlon.com.

Ota haaste vastaan!

Ilmoittautuminen vuodelle 2018 on avoinna. Voit ilmoittautua tapahtumaan sivustolla www.valtteribottasduathlon.com.